SOBRE NOSALTRES

Pàrquing Concessionària Aparcament La Fe

Concessionària Aparcament la fe de València

Aparcaments en Hospital la fe de València

Sobre Nosaltres

Concessionària Aparcament la Fe és una empresa que ha sabut evolucionar des dels seus inicis en 2011 al costat de les necessitats de el aparcament i dels seus usuaris/abonats

Les nostres instal·lacions, al costat de el hospital la fe, compten amb un sistema de gestió avançada d’aquestes, gran amplitud en els aparcaments subterranis i de superfície i un servei d’atenció al client 24 hores els 365 dies de l’any.

Com Treballem

La nostra màxima és oferir la millor atenció al client proporcionant la informació que millor s’adeqüe a les seues necessitats en el pàrquing. Disposem de diverses opcions d’estacionament amb diverses tarifes, vals i promocions.

L’equip de Concessionària Aparcament La Fe compta amb una plantilla jove i dinàmica, oberta a implementar sempre noves eines que ens permeten portar un millor servici a tots els nostres clients/abonats

El nostre equip està qualificat per a l’exercici de totes les seues funcions, amb àmplia dedicació en les seues responsabilitats i en una contínua formació amb el compromís i esforç d’aprendre cada dia en la millora de les gestions de les seues tasques.

Som metòdics i minuciosos en les nostres labors amb la condició d’aconseguir sempre un correcte i eficaç compliment de les nostres funcions, perquè això repercutisca positivament en la gestió de el aparcament i la satisfacció dels nostres clients/abonats.